HOME OsteoControl

Locaties voor botmeting
Ultrasound hielbotscanners
OsteoControl in uw bedrijf
Reacties op OsteoControl
Wat is osteoporose
Wetenschappelijk onderzoek
VacatureOSTEOCONTROL® IN UW BEDRIJF 

OsteoControl organiseert Osteoporose Preventiedagen bij Fysio- en Fitnessbedrijven die interesse hebben in deze service.

Wat houdt het in?
Het preventieconsult duurt 15-20 minuten. Aan de hand van een ingevulde risicoanalyse vragenlijst en de uitslag van een ultrasound hielbotscan informatie en preventie advies gegeven om osteoporose te voorkomen. Er wordt o.a. ingegaan op bewegen, voeding, levenspatroon en vitamine D3-suppletie.

OsteoControl geeft onafhankelijke informatie en heeft geen commercieel belang bij verkoop van supplementen of andere zaken.

De rol van uw bedrijf
Van u vragen we om de OsteoControl preventiedag onder de aandacht te brengen bij uw eigen klanten/patiënten.

Waarom  een Osteoporose preventiedag?
- Het is een belangrijke bijdrage aan osteoporose preventie
- het maakt mensen bewust en geeft duidelijkheid. 
- Het is een waardevolle service voor uw patiënten/cliënten.
- Uw bedrijf/praktijk krijgt extra promotie door deze activiteit
- Een preventiedag kan nieuwe patiënten/cliënten opleveren.
- OsteoControl adviseert mensen o.a. om te sporten (indien nodig onder begeleiding)

Kosten
Voor de organiserende locatie zijn er geen kosten aan verbonden. .
Deelnemers betalen een vergoeding voor het consult (2018: €47,50) Dit wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.
Voor een preventiedag in uw bedrijf dienen er minimaal 16 deelnemers te zijn

Heeft u interesse of vragen, dan kunt u contact opnemen met
0182-550353 of
support[at]osteocontrol.nl

Reviews:
Fysiotherapie FitVision Papendrecht: We vinden het belangrijk om mensen een botscan aan te bieden, omdat ze daar ook een soort bewustzijn door krijgen hoe botten in elkaar zitten. Als je weet wat botontkalking is, dan kun je er wat aan doen: Beweging, goede voeding etc. Bewegen is ons handelsmerk, daarom vinden we het ontzettend belangrijk dat mensen hier kunnen komen meten. We stellen dit onderzoek in ons bedrijf zeer op prijs en we vinden het ook heel erg leuk om te doen. Zie ook YouTube: Hielbotscan bij FitVision

Ingrid Luteijn - Curves Veenendaal: We hebben de OsteoControl Botdichtheidmeting in onze Curves sportclub laten doen voor leden en niet-leden. De organisatie door Osteocontrol heb ik als erg prettig ervaren, ervoor en erna. De hele dag dames en heren binnen gehad voor de check, het gaf een hoop extra beweging in mijn bedrijf. Alle deelnemers hebben een flyer/actie en aardigheidje meegekregen. Er zijn weer een hoop nieuwe mensen binnen geweest en daardoor hebben we Curves gepromoot. Ook in 2 plaatselijke kranten gestaan, geplaatst door Osteocontrol. Ik kan het iedereen aanraden om Osteocontrol uit te nodigen in je bedrijf!

 5/6